Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author | Esparza-Leal, H.M. | |
dc.contributor.author | Ponce-Palafox, Jesus Trinidad | |
dc.contributor.author | Valenzuela-Quiñonez, W. | |
dc.contributor.author | Arredondo-Figueroa, Jose Luis | |
dc.contributor.author | Garcia-Ulloa Gomez, Manuel | |
dc.date.accessioned | 2017-03-27T01:08:38Z | |
dc.date.available | 2017-03-27T01:08:38Z | |
dc.date.issued | 2010-08 | |
dc.identifier | 10.1111/j.1749-7345.2010.00406.x | es_ES |
dc.identifier.issn | 1749-7345 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/377 | |
dc.description | The tolerance of IO values to \\. The salinity and high incidence of copper diseases in everyday areas has led to the development and growth of land cultivation in the interior Has occurred in inland waters ... up to a maximum of 0.5 g / L Due to the reduced risk of catastrophic disasters and favorable environmental conditions, the country has been rapidly exposed to the whole world. Shrimp production using salumer aquifer water is an alternative to traditional coastal aquaculture and is currently being carried out in the United States of America. | es_ES |
dc.description.abstract | La tolerancia de los valores de IO a \\. La salinidad y la alta incidencia de las enfermedades cúpricas en las áreas cotidianas ha llevado al desarrollo y crecimiento del cultivo de la tierra en el interior se ha producido en aguas interiores ... hasta un máximo de 0,5 g / L Debido a la reducción del riesgo de desastres catastróficos y de condiciones medioambientales favorables, el país ha sido expuesto rápidamente a todo el mundo. La producción de langostinos utilizando agua de acuífero salmero constituye una alternativa a la acuicultura costera tradicional y actualmente se está llevando a cabo en los Estados Unidos de América. | es_ES |
dc.language.iso | eng | es_ES |
dc.publisher | Journal of the World Aquaculture Society | es_ES |
dc.relation.uri | Público en general | es_ES |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/restrictedAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0 | es_ES |
dc.source | http://onlinelibrary.wiley.com/wol1/doi/10.1111/j.1749-7345.2010.00406.x/full | es_ES |
dc.subject | White shrimp | es_ES |
dc.subject | Ocean Pacific | es_ES |
dc.subject.classification | BIOLOGÍA Y QUÍMICA [2] | es_ES |
dc.title | Effects of Density on Growth and Survival of Juvenile Pacific White Shrimp, Penaeus vannamei, Reared in Low-salinity Well Water | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | es_ES |