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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorPUGA LOPEZ, DAGOBERTO-
dc.contributor.authorPONCE PALAFOX, JESUS TRINIDAD-
dc.contributor.authorBARBA QUINTERO, GUILLERMO-
dc.contributor.authorTORRES HERRERA, MAGDA ROSALIA-
dc.contributor.authorROMERO BELTRAN, EMILIO-
dc.contributor.authorARREDONDO FIGUEROA, JOSE LUIS-
dc.creator98597-
dc.creator15860-
dc.creator326370-
dc.creator793121-
dc.creator201281-
dc.date.accessioned2017-05-02T16:57:02Z-
dc.date.available2017-05-02T16:57:02Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.issn2227-6483es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.uan.mx:8080/jspui/handle/123456789/826-
dc.descriptionPhysicochemical, proximate composition and microbiological analysis of white shrimp (Litopenaeus vannamei) and blue shrimp (L. stylirostris) tissues were compared. The wild shrimp were collected off the coasts of Sinaloa, México (in front Navachiste Bay, Guasave) and of Nayarit (in front Boca de Cuautla-Novilleros, Tecuala), Mexico. The results of our study suggested that meats of white and blue shrimp are a good source of protein and lipids. The blue shrimp tend to have better protein content than white shrimp, and white shrimp tend to have better lipid content than blue shrimp.es_ES
dc.description.abstractSe compararon la composición fisicoquímica, la composición inmediata y el análisis microbiológico de los camarones blancos (Litopenaeus vannamei) y camarones azules (L. stylirostris). Los camarones salvajes fueron recolectados de las costas de Sinaloa, México (frente a la Bahía Navachiste, Guasave) y de Nayarit (frente a Boca de Cuautla-Novilleros, Tecuala), México. Los resultados de nuestro estudio sugieren que las carnes de camarón blanco y azul son una buena fuente de proteínas y lípidos. El camarón azul tiende a tener un mejor contenido de proteínas que el camarón blanco, y el camarón blanco tiende a tener un mejor contenido de lípidos que el camarón azul.es_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherJournal of Agricultural Science and Applicationses_ES
dc.relation.ispartofCONACYT-
dc.relation.uriPúblico en generales_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0es_ES
dc.sourcehttps://www.researchgate.net/publication/257922011_A_comparative_study_of_physico-chemical_proximate_composition_and_microbiological_muscle_properties_in_two_species_shrimp_of_the_Pacific_tropical_coastes_ES
dc.subjectProteines_ES
dc.subjectLipides_ES
dc.subjectFaecal coliformes_ES
dc.subjectl. vannameies_ES
dc.subjectLitopenaeus stylirostrises_ES
dc.subjectProteínaes_ES
dc.subjectLipidoes_ES
dc.subjectColiformes fecaleses_ES
dc.subject.classificationCIENCIAS AGROPECUARIAS Y BIOTECNOLOGÍA [6]es_ES
dc.titleA COMPARATIVE STUDY OF PHYSICO-CHEMICAL, PROXIMATE COMPOSITION AND MICROGIOLOGICAL MUSCLE PROPERTIES, IN TWO SPECIES SHRIMPS OF THE PACIFIC TROPICAL COASTes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
Aparece en las colecciones: Artículos científicos



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